Het comfort onderweg is prima. En de chauffeur rijdt echt met gevoel voor zijn passagiers.

Werken bij Taxi van Dijk

In verband met groei van ons bedrijf en uitbreiding van onze werkzaamheden in verschillende regio's, zijn wij op zoek naar taxichauffeurs die klantgericht, representatief en flexibel zijn. Het is een afwisselende en zelfstandige baan waarin je veel in contact bent met mensen. We zijn een professionele organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wij beschouwen de klant als onze persoonlijke gast en zijn hem/haar -waar mogelijk- ter wille.Ons wagenpark is altijd up-to-date en dankzij moderne computer-, communicatie- en navigatieapparatuur weten we direct hoe wij de klanten snel en flexibel van dienst kunnen zijn. 

Ben jij de chauffeur waarnaar wij op zoek zijn? Kijk naar onderstaande vacatures en reageer snel! Je sollicitatie kun je mailen naar personeelszaken@taxivandijk.nl


De functies zijn ook geschikt voor oudere medewerkers, herintreders en mensen met een WAO/WIA-achtergrond.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Taxichauffeur regio Cuijk
De werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van personen in de omgeving van Cuijk naar diverse plaatsen in de regio. Dit betreft leerlingen/groepsvervoer. Je vervoert mensen per personenauto, personenbus of rolstoelbus. De werkzaamheden zijn voor ongeveer 15 tot 20 uur per week. Je wordt ook één avond doordeweeks en één dag om het weekend ingepland. Heb je interesse om alleen de ochtenden te werken, dan is dat ook mogelijk. 
 
Functie-eisen:
- In bezit van rijbewijs B
- In bezit van een geldige volledigechauffeurspas
- Representatief, flexibel, klantgericht en communicatief vaardig
- Goede stratenkennis van de regio
- Woonachtig in (de directe omgeving van) Cuijk

Taxichauffeur regio Nijmegen-Groesbeek-Berg en Dal

De werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van personen in de omgeving van Nijmegen naar diverse plaatsen in de regio. Dit betreft leerlingen/groepsvervoer. Je vervoert mensen per personenauto, personenbus of rolstoelbus. De werkzaamheden zijn voor ongeveer 10 tot 20 uur per week. Je wordt ook één avond doordeweeks en één dag om het weekend ingepland.

Functie-eisen:
- In bezit van rijbewijs B 
- In bezit van een geldige volledige taxipas
- Representatief, flexibel, klantgericht en communicatief vaardig
- Goede stratenkennis van de regio, maar met name van Nijmegen 
- Woonachtig in (de directe omgeving van) Nijmegen/Groesbeek/Berg en Dal

Taxichauffeur regio Gennep-Bergen

De werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van personen in de omgeving van Gennep en Bergen naar diverse plaatsen in de regio. Dit betreft leerlingen/groepsvervoer. Je vervoert mensen per personenauto, personenbus of rolstoelbus. De werkzaamheden zijn voor ongeveer 15 tot 20 uur per week. Je wordt ook één avond doordeweeks en één dag om het weekend ingepland. 
 

Functie-eisen:
- In bezit van rijbewijs B
- In bezit van een geldige volledige chauffeurspas
- Representatief, flexibel, klantvriendelijk en communicatief vaardig
- Goede stratenkennis van de regio
- Woonachtig in (de directe omgeving van) Gennep/Bergen