Banner-Vip-Bus-Desktop-Taxi van Dijk Afbeelding Vip bus touringcar van Dijk mobile weergave

Uw VIP bus

Welkom bij Van Dijk Touringcar. Maak kennis met onze luxueuze Vip-bus en ervaar de comfortabelste en veiligste busreis ooit. Dankzij, onder andere, de vele en modernste veiligheidssystemen aan boord, de hoge kwaliteit stoelen voorzien van een hoofdsteun, de hoeveelheid beenruimte, de royale stahoogte en het hoog klimaatcomfort, bent u ervan verzekerd veilig en ontspannen te genieten van een onovertroffen reiservaring tijdens uw dagtocht of meerdaagse reis. Voor zowel binnen Nederland als over de grens.

Onze goed opgeleide, ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten en dat iedereen zich, al direct bij aankomst bij de bus, welkom voelt. Eenmaal onderweg zijn alle passagiers in de gelegenheid om te werken en te ontspannen.

U kunt bij ons terecht voor, onder meer, uw dagtrip, een meerdaagse (groeps)reis, een incentieve reis, zakelijk vervoer, evenementenvervoer, een congres, een ontspannen (exclusieve) zakenreis, een meeting of maatwerkvervoer in combinatie met onze taxidiensten.

Benieuwd naar onze hoogwaardige VIP-service en de daarbij horende mogelijkheden voor een onovertroffen reiservaring? Kom langs of neem vrijblijvend contact op via info@taxivandijk.nl of via 0485-337000.

U kunt ook gebruik maken van onderstaande knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

We verheugen ons erop u binnenkort te verwelkomen en om u van dienst te zijn.

Van Dijk Taxi Touringcar, uw betrouwbare vervoerspartner.

Touringcar van Dijk Luxe Vip bus interieur

Onze Top Class 500, die overdag baadt in een overvloed aan licht dankzij de ver naar beneden doorlopende ramen en het aan de zijkanten opgetrokken plafond en 's nachts sfeervol verlicht wordt, zorgt voor een onovertroffen reiservaring.

Welkom aan boord van onze Vip bus

Welkom

Welkom aan boord van onze nieuwe Vip-bus voorzien van een knielfunctie die de instap voor u merkbaar verlaagd naar een royaal en ruimtelijk interieur met luxueuse inrichting.

Veiligheid

Naast een optimaal comfort bieden de compromisloze hoge eisen van onze Setra Vip-bus u een uitzonderlijk veilige reiservaring. Waarbij we met zekerheid, dankzij de vele moderne veiligheidssystemen aan boord, mogen zeggen dat onze bus een voorbeeldfunctie in zijn klasse is. 

Taxi van Dijk voldoet aan alle wettelijke eisen. We zijn volledig gecertificeerd volgens het keurmerk Taxi, ISO 9001, het milieukeurmerk ISO 14001 en al onze chauffeurs hebben hun wettelijk vereiste diploma’s. 

Comfort om bij weg te dromen

Nooit was reizen in een bus zo comfortabel als in onze Vip-bus. Dit heeft alles te maken met de kwaliteit van de ergonomisch perfect vormgegeven stoelen waarin u volop ontspannen kunt genieten van een onovertroffen reiservaring met veel beenruimte en royale stahoogte.

U geniet tijdens uw reis van een uniek zicht naar alle kanten dankzij ons grote glazen Top Sky panoramadak, ver doorlopende ramen en opgetrokken plafond voor een groot ruimtegevoel.
‘s Nachts wordt het interieur sfeervol verlicht dankzij een geraffineerd lichtconcept waarbij indirecte plafondverlichting en plaatselijke verlichting naar wens de sfeer creëren die u wilt met behoud van privacy van buitenaf.

Met ons modern verwarmings- en airconditioningsconcept bent u, van de eerste tot de laatste zitrij, verzekerd van een hoog klimaatcomfort tijdens een korte trip of een luxueuse langeafstandsreis.

Zo maken wij u duidelijk hoeveel we u waarderen.

Direct genieten van de leukste herinneringen

Aan boord kunt u genieten van films, muziek en van foto’s en video’s. U kunt presentaties geven op de vier televisieschermen via uw eigen laptop.
Daarnaast kunt u met uw smartphone en tablet onbeperkt gebruik maken van wifi in onze bus.

Touringcar van Dijk Tot uw dienst

Tot uw dienst

Bij taxi en touringcar van Dijk streven we ernaar u een uitzonderlijke reiservaring te bieden, mede dankzij onze goed opgeleide, ervaren en gastvrije chauffeurs die ervoor zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten.

Of het nu gaat om een personeelsuitje, een familiereünie of om een excursie, wij zorgen er te allen tijde voor dat iedereen aan boord zich welkom voelt.

Milieu. Alles gereduceerd behalve het vermogen

Zonder in te leveren op prestatie en dynamiek, die op een verbluffend hoog niveau liggen, heeft onze Vip-bus niet alleen een lage uitstoot van koolwaterstoffen, koolmonoxide, stikstofoxide en fijnstof in de uitlaatgassen, maar ook een merkbaar lager brandstof- en AdBlue-verbruik.*

Dankzij de BlueEfficiency power-motoren van Mercedes-Benz worden emissies drastisch begrensd waarbij een maximale levensduur wordt gecombineerd met langere onderhoudsintervallen en laag motorolieverbruik. Ecologische verantwoordelijkheid gaat hand in hand met een zeer hoge rendabiliteit.

* AdBlue: Bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken om ze schoner te laten rijden.

Perfectie tot in details

Onze Vip-bus is van alle gemakken voorzien tot in de kleinste details. Van knielfunctie bij het instappen tot en met de hoogste kwaliteit stoelen voorzien van een verstelbare hoofdsteun. U ervaart bij ons de meest uitzonderlijke, veilige en comfortabele busreis ooit.

Bent u benieuwd naar onze hoogwaardige Vip-service en de daarbij horende mogelijkheden voor uw dagtrip of uw meerdaagse reis, voor zowel in Nederland als over de grens? Kom langs of neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@taxivandijk.nl of via 0485-337000. U kunt ook direct een offerte op maat opvragen via onderstaand formulier.

Wij zijn u graag van dienst. 

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Wij staan u graag te woord. Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw touringcar
Uw VIP bus
Vervoer op maat
offerte aanvragen

© Taxi van Dijk 2019  |  Website: Imago Design