Welkom bij Taxi en Touringcar Van Dijk.
Over ons

Taxi van Dijk is in 1987 opgericht door onze huidige directeur Sjel van Dijk. Door zijn drive, enthousiasme, servicegerichtheid en oog voor detail én kwaliteit heeft hij Taxi van Dijk doen groeien. Tot op de dag van vandaag brengt hij deze waarden over op zijn team van vaste medewerkers die dezelfde kwaliteiten vertegen­woordigen naar al onze klanten zonder enige uitzonderingen.

Iedere dag gaan we de uitdaging aan om onze kwaliteiten, diensten en service nóg verder te optimaliseren, waarbij u als klant altijd centraal staat. Ons doel is om Taxi en Touringcar van Dijk verder, op een gezonde wijze, te doen groeien door constant te blijven investeren in uw mobiliteit. Ons wagenpark telt inmiddels ruim 130 van de modernste jonge voertuigen waaronder een nieuwe luxe Vip bus. En ongeacht hoe groot wij worden, u zult bij ons altijd een persoonlijke benadering ervaren via uw vertrouwde aanspreekpunten.

Onze kracht is flexibiliteit
Door te blijven investeren en innoveren ontzorgen we u op efficiënte en professionele wijze met, onder meer, zakelijk taxivervoer, maatwerk in zakenreizen, maatwerk in schoolreizen en schoolvervoer, (meerdaagse) groepsreizen of incentives.

Neem altijd contact met ons op voor uw specifieke wensen en diensten die u niet op onze website ziet en wij bieden u te allen tijde een passende oplossing.

Wij streven ernaar uw betrouwbare vervoerspartner te zijn voor de lange termijn. Uw mobiliteit is immers onze missie.

Milieu

Taxi van Dijk is een taxi- en touringcarbedrijf met een sterke betrokkenheid bij het milieu. De bedrijfsvoering is erop gericht de milieueffecten van de bedrijfsvoering continu te verbeteren. Om dit te realiseren heeft Taxi van Dijk een milieumanagementsysteem opgezet volgens de internationale ISO 14001-norm.

Het milieumanagementsysteem helpt om door middel van doelstellingen de belangrijkste milieueffecten te verminderen. Met behulp van het milieuaspectenregister is bepaald dat de twee belangrijkste milieueffecten zijn: emissie naar de lucht en gebruik van natuurlijke hulpbronnen (brandstof), beide veroorzaakt door het gebruik van onze voertuigen.

De doelstellingen zijn erop gericht deze belangrijkste milieueffecten te reduceren, o.a. door een strikt vervangingsbeleid van onze voertuigen en maatregelen om brandstofgebruik te beperken. Het vervangingsbeleid zorgt ervoor dat we de continu voertuigen inkopen die voldoen aan de strengste emissienormen en we de ontwikkelingen op dit gebied blijven volgen.

Naast het verbeteren van onze milieuprestatie zorgt het managementsysteem voor het bijhouden en naleven van wet- en regelgeving op milieugebied. Het voldoen aan wettelijke eisen en eventuele wijzigingen in milieuwetgeving wordt door ons op regelmatige basis gecontroleerd.

Uw mobiliteit is onze missie

Taxi van Dijk blijft investeren in uw mobiliteit.
Ons wagenpark is altijd up-to-date en dankzij moderne computer-, communicatie- en navigatieapparatuur weten we direct hoe wij u snel en flexibel van dienst kunnen zijn. En dankzij de professionaliteit en flexibiliteit van onze medewerkers kunnen wij ons vervoersaanbod precies afstemmen op uw vraag.

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Contact

Heeft u een vraag? Wilt u kennis maken? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op middels onderstaand formulier en laat uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw touringcar
Uw VIP bus
Uw taxi
Vervoer op maat
verstuur

© Taxi van Dijk 2019  |  Website: Imago Design