Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer

Al meer dan vijftien jaar is Taxi van Dijk een begrip in de regio op het gebied van studenten- en leerlingenvervoer. Onze vaste en deskundige chauffeurs ontzorgen u volledig tijdens het pendelen tussen school en thuis, tijdens een dagtocht, een (culturele) excursie, een uitstapje of een leuke (school)reis. Leun ontspannen in uw stoel en kom comfortabel en veilig op uw bestemming aan. Benieuwd naar de mogelijkheden voor leerlingenvervoer? Lees dan snel verder.

Kom ontspannen op uw bestemming aan met ons leerlingenvervoer op maat
Onze ervaren chauffeurs zorgen voor prettig, veilig en betrouwbaar vervoer voor zowel de leerlingen en de leerkrachten als voor studenten. Naast betrouwbaarheid, veiligheid en service, zijn we ook erg kostenbewust. We kunnen, dankzij onze efficiënte werkwijze, te allen tijde een passend aanbod aansluitend aan uw wensen, bieden zonder in te leveren op kwaliteit. Als service bieden wij u graag leerlingenvervoer op maat zodat u altijd tevreden op uw bestemming aankomt.

Ontdek de mogelijkheden voor comfortabel vervoer
Wilt u gebruikmaken van de mogelijkheden van leerlingenvervoer per touringcar door Taxi van Dijk? Huur een touringcar als leerlingenvervoer en kom comfortabel op het schoolreisje aan. Vraag via onze website een offerte aan of neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0485-337000.

Touringcar van Dijk

Uw touringcar

Ook voor het vervoer van grotere groepen is Taxi van Dijk uw professionele partner. Of het nu gaat om een personeelsuitje, om een familiereünie, om een excursie met bijvoorbeeld klanten en medewerkers en zelfs een schoolreis, Taxi van Dijk zorgt voor een prettige en veilige reis. Wij bieden u het comfort van een moderne touringcar die van alle gemakken is voorzien. Bestuurd door een ervaren en gastvrije chauffeur. Zodat u zich volledig op uw gasten kunt concentreren. 

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Wij staan u graag te woord. Neem contact op via 0485-337000 en stel uw vragen. Natuurlijk kunt u ook via onderstaand formulier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden. 

Informatie/aanvraag
Taxi
Touringcar
Vervoer op maat
Solliciteren

© Taxi van Dijk 2021  |  Website: Imago Design