Touringcar Groepsvervoer

Al meer dan 15 jaar is van Dijk touringcar een begrip in de regio op het gebied van studenten- en leerlingenvervoer. Onze vaste en deskundige chauffeurs ontzorgen u volledig tijdens het pendelen tussen school en thuis, tijdens een dagtocht, een (culturele)excursie, een uitstapje of een leuke (school)reis.

Onze ervaren chauffeurs zorgen voor prettig, veilig en betrouwbaar vervoer voor zowel de leerlingen, de leerkrachten als de studenten.

Naast betrouwbaarheid, veiligheid en service, zijn we ook erg kostenbewust en kunnen we, dankzij onze efficiënte werkwijze, te allen tijde een passend aanbod aansluitend aan uw wensen bieden zonder in te leveren op kwaliteit.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vervoer per touringcar door Taxi van Dijk? Bel ons of maak gebruik van het contactformulier op deze site.

Uw touringcar

Ook voor het vervoer van grotere groepen is Taxi van Dijk uw professionele partner. Of het nu gaat om een personeelsuitje, om een familiereünie, om een excursie met bijvoorbeeld klanten en medewerkers en zelfs een schoolreis, Taxi van Dijk zorgt voor een prettige en veilige reis. Wij bieden u het comfort van een moderne touringcar die van alle gemakken is voorzien. Bestuurd door een ervaren en gastvrije chauffeur. Zodat u zich volledig op uw gasten kunt concentreren. 

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Contact

Heeft u een vraag? Wilt u kennis maken? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op middels onderstaand formulier en laat uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw touringcar
Uw VIP bus
Uw taxi
Vervoer op maat
verstuur

© Taxi van Dijk 2019  |  Website: Imago Design