Vervoer op maat

Vervoer op maat betekent dat we op het juiste moment de juiste combinatie van middelen en mensen paraat hebben om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

Voor alle denkbare situaties hebben we daarom de best passende oplossingen voorhanden. En vanzelfsprekend staan veiligheid en betrouwbaarheid daarbij centraal.

Vip bus

Welkom bij Van Dijk Touringcar. Maak kennis met onze luxueuse Vip-bus en ervaar de comfortabelste en veiligste busreis ooit. Dankzij, onder meer, de vele en modernste veiligheidssystemen aan boord, de hoge kwaliteit stoelen voorzien van een hoofdsteun,

naar onze Vip-Bus

Taxi leerlingenvervoer

Vaste chauffeurs die hun passagiers echt kennen zorgen voor een prettig en stipt vervoer van de leerlingen. Kinderzitjes en stoelverhogers zijn beschikbaar om tegemoet te komen aan individuele wensen. De leerlingen worden opgehaald, naar school gebracht en natuurlijk weer terug naar huis.

naar taxi leerlingenvervoer

Taxibus van Taxi van Dijk

Professioneel (luxe) groepsvervoer per taxibus. Taxi van Dijk staat voor een onbezorgde, veilige en comfortabele rit. Onze gediplomeerde, goed bijgeschoolde en gecertificeerde chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar om u, uw kinderen, familieleden, collega’s, werknemers, vrienden, klanten of leerlingen naar en van de bestemming van uw keuze, van deur tot deur, te vervoeren. Op een veilige, comfortabel en efficiënte wijze.

naar taxibusvervoer

Uw taxi. Onze kwaliteit

Dat Taxi van Dijk aan alle wettelijke eisen voldoet, spreekt vanzelf. We zijn volledig gecertificeerd volgens het keurmerk Taxi, het milieukeurmerk ISO 14001 en al onze chauffeurs hebben hun wettelijk vereiste diploma’s. Maar daar bovenop volgen ze nog allerlei cursussen

naar uw taxi. Onze kwaliteit

Rolstoelvervoer

Aan het vervoer van mensen met een beperking worden steeds hogere eisen gesteld. Daarom besteden wij extra aandacht en zorg aan de voorzieningen in onze voertuigen. Wij beschikken over Rolstoel-taxi’s waar een rolstoel en een medepassagier in vervoerd kunnen worden.

naar Rolstoelvervoer

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Contact

Heeft u een vraag? Wilt u kennis maken? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op middels onderstaand formulier en laat uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw touringcar
Uw VIP bus
Uw taxi
Vervoer op maat
verstuur

© Taxi van Dijk 2019  |  Website: Imago Design