Taxibus

Vervoer per taxibus van Taxi van Dijk in Cuijk
Professioneel groepsvervoer per taxibus wordt zorgeloos voor u geregeld door Taxi van Dijk. Wij staan voor een onbezorgde, veilige en comfortabele rit. Onze gediplomeerde, goed bijgeschoolde en gecertificeerde chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar. Zo kunt u voor uzelf een taxibus huren, maar ook voor uw kinderen, familieleden, collega’s, werknemers, vrienden, klanten of leerlingen. Wij zorgen voor een veilige, comfortabele en efficiënte reis.

Reizen per taxibus is de perfecte oplossing voor een groep
Reserveer op tijd of maak direct een afspraak en stap onbezorgd aan boord van een van onze comfortabele taxibussen. Laat uw zware koffers door ons in- en uitladen en ontspan tot aan de aankomst op uw bestemming. Kies voor de hoogwaardige en professionele service van Taxi van Dijk in Cuijk wanneer u met meerdere personen naar het vliegveld, treinstation, vakantiepark, pretpark of de cruisehaven wilt. Natuurlijk kunt u ook een taxibus huren voor het vervoer naar een evenement, congres, feest, bruiloft, familieweekend of -reünie. Wij rijden zowel in Nederland als over de grens.

Veilig en betrouwbaar
Geniet optimaal van bijvoorbeeld een avondje stappen, een voorstelling of een goed glas wijn tijdens uw etentje. Zonder zorgen brengen wij u weer veilig thuis. Ook ideaal voor jongeren. Voorkom risico’s door veilig en professioneel vervoer in plaats van afhankelijk te zijn van iemand met minder rijervaring en de verleidingen die bij deze leeftijdscategorie horen. Kies ervoor om een taxibus van Taxi van Dijk in te huren.

Profiteer van de flexibiliteit
Neem contact met ons op wanneer u een dienst niet terugvindt op onze site of speciale wensen heeft, zoals bijvoorbeeld een meerdaagse reservering. Wij vinden altijd een passende oplossing op maat voor u. Voor grotere groepen verwijzen we u graag naar onze Touringcar of VIP-bus pagina. Combineren is uiteraard altijd mogelijk indien u dit wenst.

Maak gebruik van onze service
Taxi van Dijk in Cuijk voldoet aan alle wettelijke eisen. We zijn volledig gecertificeerd volgens het keurmerk Taxi, het milieukeurmerk ISO 14001 en al onze chauffeurs hebben hun wettelijk vereiste diploma’s. Daar bovenop volgen ze nog allerlei cursussen waaronder bijvoorbeeld EHBO en reanimatie. Zo kunnen wij u garanderen dat u veilig op bestemming aankomt wanneer u besluit een taxibus te huren. U mag ons altijd bellen voor meer informatie op 0485-337000. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Taxi van Dijk-Foto-Taxibus-Groepsvervoer-restaurant 't Zusje Cuijk

Uw taxi

Service op afroep. Stiptheid in het nakomen van afspraken. Een vergaande flexibiliteit. Een gedegen geografische kennis. Als passagier bent u onze gast en onze chauffeurs doen er alles aan om professioneel aan uw individuele wensen tegemoet te komen.

Vanzelfsprekend voldoen onze taxi’s aan de hoogste eisen wat betreft veiligheid en comfort.

meer over uw taxi
Rolstoelbus van Taxi van Dijk B.V.

Rolstoelvervoer

Aan het vervoer van mensen met een beperking worden steeds hogere eisen gesteld. Daarom besteden wij extra aandacht en zorg aan de voorzieningen in onze voertuigen. Wij beschikken over Rolstoel-taxi’s waar een rolstoel en een medepassagier in vervoerd kunnen worden.

meer over rolstoelvervoer
Leerlingenvervoer Taxi van Dijk

Taxi Leerlingenvervoer

Vaste chauffeurs die hun passagiers echt kennen zorgen voor een prettig en stipt vervoer van de leerlingen. Kinderzitjes en stoelverhogers zijn beschikbaar om tegemoet te komen aan individuele wensen. De leerlingen worden opgehaald, naar school gebracht en natuurlijk weer terug naar huis.

meer over leerlingenvervoer
(Luxe) Taxivevoer Taxi van Dijk B.V. Kwaliteit

Kwaliteit

Dat Taxi van Dijk aan alle wettelijke eisen voldoet, spreekt vanzelf. We zijn volledig gecertificeerd volgens het keurmerk Taxi, het milieukeurmerk ISO 14001 en al onze chauffeurs hebben hun wettelijk vereiste diploma’s. Maar daar bovenop volgen ze nog allerlei cursussen. EHBO en reanimatie bijvoorbeeld.

Meer over kwaliteit van Taxi van Dijk

Maatwerkvervoer

Dat Taxi van Dijk aan alle wettelijke eisen voldoet, spreekt vanzelf. We zijn volledig gecertificeerd volgens het keurmerk Taxi, het milieukeurmerk ISO 14001 en al onze chauffeurs hebben hun wettelijk vereiste diploma’s. Maar daar bovenop volgen ze nog allerlei cursussen. EHBO en reanimatie bijvoorbeeld.

Meer over maatwerkvervoer van Taxi van Dijk
Afbeelding Vervoer-op-maat-Vip-bus-binnen-Taxi van Dijk

Vip Bus Service

Welkom bij Van Dijk Touringcar. Wilt u liever een luxueuse Vip-bus voor een comfortabele en veilige busreis met veel beenruimte en meer mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan:

offerte aanvragen
Touringcar van Dijk leerlingenvervoer

Groepsvervoer

Al meer dan 15 jaar is van Dijk touringcar een begrip in de regio op het gebied van studenten- en leerlingenvervoer. Onze vaste en deskundige chauffeurs ontzorgen u volledig tijdens het pendelen tussen school en thuis, tijdens een dagtocht, een (culturele)excursie, een uitstapje of een leuke (school)reis.

meer over Groepsvervoer
Touringcar van Dijk

Uw touringcar

Touringcar van Dijk blijft investeren in uw mobiliteit.
Ons wagenpark is altijd up-to-date en dankzij moderne computer-, communicatie- en navigatieapparatuur weten we direct hoe wij u snel en flexibel van dienst kunnen zijn. En dankzij de professionaliteit en flexibiliteit van onze medewerkers kunnen wij ons vervoersaanbod precies afstemmen op uw vraag.

Zorgvervoer

We geven bij zowel zorgvervoer als bij zittend ziekenvervoer de nodige aandacht aan álle reizigers die extra zorg nodig hebben. Altijd en zonder uitzonderingen, ongeacht of het om een persoon gaat, om groepsvervoer of om rolstoelvervoer. Vooral kwetsbare doelgroepen zoals passagiers met een verstandelijke beperking worden extra goed begeleid

meer over zorgvervoer

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Wij staan u graag te woord. Neem contact op via 0485-337000 en stel uw vragen. Natuurlijk kunt u ook via onderstaand formulier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden. 

Informatie/aanvraag
Taxi
Touringcar
Vervoer op maat
Solliciteren

© Taxi van Dijk 2021  |  Website: Imago Design