Taxibus

Vervoer per taxibus van Taxi van Dijk
Professioneel (luxe) groepsvervoer per taxibus. Taxi van Dijk staat voor een onbezorgde, veilige en comfortabele rit. Onze gediplomeerde, goed bijgeschoolde en gecertificeerde chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar om u, uw kinderen, familieleden, collega’s, werknemers, vrienden, klanten of leerlingen naar en van de bestemming van uw keuze, van deur tot deur, te vervoeren. Op een veilige, comfortabel en efficiënte wijze.

U mag ons 24/7 bellen op 0485-337000 of mailen voor al uw vragen, vrijblijvende offertes en reserveringen. U kunt ook gebruik maken van ons reserveringsformulier en ons contactformulier onderaan deze pagina.

Reizen per taxibus met Taxi van Dijk. Ideaal
Reserveer op tijd of maak direct een afspraak en stap onbezorgd aan boord van een van onze comfortabele taxibussen. Laat uw zware koffers door ons in- en uitladen en ontspan tot aan uw aankomst op uw bestemming.
Kies voor hoogwaardige en professionele service van Taxi van Dijk wanneer u met meerdere personen naar het vliegveld, treinstation, vakantiepark, pretpark of de cruisehaven wilt, maar ook naar een event, congres, feest, bruiloft, familieweekend of -reünie en meer. In Nederland én over de grens.

Veilig en betrouwbaar
Geniet optimaal van bijvoorbeeld een avondje stappen, een voorstelling of een goed glas wijn tijdens uw etentje. Zonder zorgen brengen wij u weer veilig thuis.

Ook ideaal voor jongeren. Voorkom risico’s door veilig en professioneel vervoer in plaats van afhankelijk te zijn van iemand met minder rijervaring en de verleidingen die bij deze leeftijdscategorie horen. Kies voor taxibusvervoer van Taxi van Dijk.

Flexibiliteit
Neem contact met ons op wanneer u een dienst niet terug vindt op onze site of speciale wensen hebt, zoals bijvoorbeeld een meerdaagse reservering. Wij vinden altijd een passende oplossing. Voor grotere groepen verwijzen we u graag naar onze Touringcar of VIP-bus pagina. Combineren is uiteraard altijd mogelijk.

Uw mobiliteit is onze missie.

Kwaliteit
Taxi van Dijk voldoet aan alle wettelijke eisen. We zijn volledig gecertificeerd volgens het keurmerk Taxi, het milieukeurmerk ISO 14001 en al onze chauffeurs hebben hun wettelijk vereiste diploma’s. Maar daar bovenop volgen ze nog allerlei cursussen waaronder bijvoorbeeld EHBO en reanimatie.

Uw taxi

Service op afroep. Stiptheid in het nakomen van afspraken. Een vergaande flexibiliteit. Een gedegen geografische kennis. Als passagier bent u onze gast en onze chauffeurs doen er alles aan om professioneel aan uw individuele wensen tegemoet te komen.

Vanzelfsprekend voldoen onze taxi’s aan de hoogste eisen wat betreft veiligheid en comfort.

meer over uw taxi

Rolstoelvervoer

Aan het vervoer van mensen met een beperking worden steeds hogere eisen gesteld. Daarom besteden wij extra aandacht en zorg aan de voorzieningen in onze voertuigen. Wij beschikken over Rolstoel-taxi’s waar een rolstoel en een medepassagier in vervoerd kunnen worden.

meer over rolstoelvervoer

Taxi Leerlingenvervoer

Vaste chauffeurs die hun passagiers echt kennen zorgen voor een prettig en stipt vervoer van de leerlingen. Kinderzitjes en stoelverhogers zijn beschikbaar om tegemoet te komen aan individuele wensen. De leerlingen worden opgehaald, naar school gebracht en natuurlijk weer terug naar huis.

meer over leerlingenvervoer

Kwaliteit

Dat Taxi van Dijk aan alle wettelijke eisen voldoet, spreekt vanzelf. We zijn volledig gecertificeerd volgens het keurmerk Taxi, het milieukeurmerk ISO 14001 en al onze chauffeurs hebben hun wettelijk vereiste diploma’s. Maar daar bovenop volgen ze nog allerlei cursussen. EHBO en reanimatie bijvoorbeeld.

Meer over kwaliteit van Taxi van Dijk

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Contact

Heeft u een vraag? Wilt u kennis maken? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op middels onderstaand formulier en laat uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw touringcar
Uw VIP bus
Uw taxi
Vervoer op maat
verstuur

© Taxi van Dijk 2019  |  Website: Imago Design