Banner Luxe Taxi van Taxi van Dijk

Uw taxi in Cuijk

Taxi van Dijk in Cuijk investeert graag in uw mobiliteit met taxivervoer. Met een wagenpark dat up-to-date is en beschikt over moderne computer-, communicatie- en navigatieapparatuur zijn wij u van dienst. Door onze snelle service komt u zorgeloos op bestemming aan. Dankzij de professionaliteit en flexibiliteit van onze medewerkers kunnen wij ons vervoersaanbod precies afstemmen op uw vraag. Benieuwd naar de mogelijkheden voor taxivervoer? Lees dan verder.

Wij investeren in uw mobiliteit met ons taxivervoer
Als passagier bent u te gaast en onze chauffeurs zorgen daarom dat u comfortabel en veilig op uw bestemming aankomt. Ons taxivervoer is op afroep beschikbaar, stipt en flexibel. De chauffeurs beschikken over gedegen geografische kennis zodat u in een mum van tijd aankomt op de gewenste bestemming. Zak zorgeloos onderuit zonder u zorgen te hoeven maken over de veiligheid. Al onze chauffeurs beschikken over de wettelijk vereiste diploma’s. Daarnaast volgen ze met regelmaat cursussen zoals EHBO en reanimatie.

Kom comfortabel op uw bestemming aan
Wij helpen u graag door u comfortabel en veilig naar de door u gewenste bestemming te brengen. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor taxivervoer in Cuijk? Neem contact met ons op door te bellen naar 0485-337000. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van deskundig advies. Wilt u een grote groep vervoeren? Dan kunt u het beste gebruik maken van ons touringcarvervoer.

Taxi van Dijk-Foto-Taxibus-Groepsvervoer-restaurant 't Zusje Cuijk

Uw taxi

Service op afroep. Stiptheid in het nakomen van afspraken. Een vergaande flexibiliteit. Een gedegen geografische kennis. Als passagier bent u onze gast en onze chauffeurs doen er alles aan om professioneel aan uw individuele wensen tegemoet te komen.

Vanzelfsprekend voldoen onze taxi’s aan de hoogste eisen wat betreft veiligheid en comfort.

meer over uw taxi
Rolstoelbus van Taxi van Dijk B.V.

Rolstoelvervoer

Aan het vervoer van mensen met een beperking worden steeds hogere eisen gesteld. Daarom besteden wij extra aandacht en zorg aan de voorzieningen in onze voertuigen. Wij beschikken over Rolstoel-taxi’s waar een rolstoel en een medepassagier in vervoerd kunnen worden.

meer over rolstoelvervoer
Leerlingenvervoer Taxi van Dijk

Taxi Leerlingenvervoer

Vaste chauffeurs die hun passagiers echt kennen zorgen voor een prettig en stipt vervoer van de leerlingen. Kinderzitjes en stoelverhogers zijn beschikbaar om tegemoet te komen aan individuele wensen. De leerlingen worden opgehaald, naar school gebracht en natuurlijk weer terug naar huis.

meer over leerlingenvervoer
(Luxe) Taxivevoer Taxi van Dijk B.V. Kwaliteit

Kwaliteit

Dat Taxi van Dijk aan alle wettelijke eisen voldoet, spreekt vanzelf. We zijn volledig gecertificeerd volgens het keurmerk Taxi, het milieukeurmerk ISO 14001 en al onze chauffeurs hebben hun wettelijk vereiste diploma’s. Maar daar bovenop volgen ze nog allerlei cursussen. EHBO en reanimatie bijvoorbeeld.

Meer over kwaliteit van Taxi van Dijk

Zorgvervoer

We geven bij zowel zorgvervoer als bij zittend ziekenvervoer de nodige aandacht aan álle reizigers die extra zorg nodig hebben. Altijd en zonder uitzonderingen, ongeacht of het om een persoon gaat, om groepsvervoer of om rolstoelvervoer. Vooral kwetsbare doelgroepen zoals passagiers met een verstandelijke beperking worden extra goed begeleid

meer over zorgvervoer

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Contact

Heeft u een vraag? Wilt u kennis maken? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op middels onderstaand formulier en laat uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Soort vervoer
Taxi
Touringcar
Vervoer op maat
verstuur

© Taxi van Dijk 2020  |  Website: Imago Design