Touringcar van Dijk Touringcar van Dijk
Milieu: Alles gereduceerd behalve  comfort, veiligheid én vermogen


Direct contact

Milieu

Taxi van Dijk is een taxi- en touringcarbedrijf met een sterke betrokkenheid bij het milieu. De bedrijfsvoering is erop gericht de milieueffecten van de bedrijfsvoering continu te verbeteren. Om dit te realiseren heeft Taxi van Dijk een milieumanagementsysteem opgezet volgens de internationale ISO 14001-norm.

Het milieumanagementsysteem helpt om door middel van doelstellingen de belangrijkste milieueffecten te verminderen. Met behulp van het milieuaspectenregister is bepaald dat de twee belangrijkste milieueffecten zijn: emissie naar de lucht en gebruik van natuurlijke hulpbronnen (brandstof), beide veroorzaakt door het gebruik van onze voertuigen.

De doelstellingen zijn erop gericht deze belangrijkste milieueffecten te reduceren, o.a. door een strikt vervangingsbeleid van onze voertuigen en maatregelen om brandstofgebruik te beperken. Het vervangingsbeleid zorgt ervoor dat we de continu voertuigen inkopen die voldoen aan de strengste emissienormen en we de ontwikkelingen op dit gebied blijven volgen.

Naast het verbeteren van onze milieuprestatie zorgt het managementsysteem voor het bijhouden en naleven van wet- en regelgeving op milieugebied. Het voldoen aan wettelijke eisen en eventuele wijzigingen in milieuwetgeving wordt door ons op regelmatige basis gecontroleerd.

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Wij staan u graag te woord. Neem contact op via 0485-337000 en stel uw vragen. Natuurlijk kunt u ook via onderstaand formulier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden. 

Informatie/aanvraag
Taxi
Touringcar
Vervoer op maat
Solliciteren

© Taxi van Dijk 2021  |  Website: Imago Design