Zorgvervoer van
Taxi van  Dijk
Direct contact

Taxi van Dijk. Zorgvervoer op zijn best

Sinds 1987 is Taxi van Dijk een begrip op het gebied van personen- en zorgvervoer, zowel binnen als buiten de regio. Wij leveren u een efficiënte, hoogwaardige, professionele én betrouwbare service waarbij we maatwerk, stiptheid, flexibiliteit, korte lijnen en een persoonlijke benadering via uw vertrouwde aanspreekpunten hanteren. We geven daarnaast bij zowel zorgvervoer als bij zittend ziekenvervoer de nodige aandacht aan álle reizigers die extra zorg nodig hebben.

Wat kunt u verwachten van onze service voor zorgvervoer
Vooral kwetsbare doelgroepen, zoals passagiers met een verstandelijke beperking worden extra goed begeleid. Hierbij ontbreken stiptheid, geduld en structuur nooit, zodat de passagier de nodige stabiliteit ervaart en een vertrouwd gevoel krijgt. Onze uitstekend opgeleide, zorgvuldig geselecteerde en vaste chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring in zorgvervoer en houden elkaar scherp door het continu delen van kennis en ervaringen uit de praktijk. Met de grootste zorg, betrokkenheid, aandacht en rust ontzorgen zij u zeven dagen per week, dag en nacht.

Ontvang hoogwaardige service en kwaliteit
Wij rijden al jaren uitsluitend volgens de code VVR voor grote zorginstellingen. De code VVR draagt bij aan het veilig vervoeren van rolstoelgebruikers. Wij vervoeren passagiers met rollators, scootmobielen en passagiers in rolstoelen naar ziekenhuizen, revalidatiecentra, medische kinderdagverblijven en instellingen voor psychogeriatrische dagopvang. Wij bieden aan u als opdrachtgever te allen tijde een persoonlijk contact en schakelen snel. Ons moderne wagenpark voor onder andere personenvervoer, zorg- en zittend ziekenvervoer bedraagt meer dan 135 voertuigen. Hiernaast werken we nauw en efficiënt samen met andere vervoerders in heel Nederland die, net als wij, een gedegen lokale geografische kennis hebben en dezelfde hoogwaardige service en kwaliteit waarborgen die onze klanten gewend zijn.

Welke zorgverzekeraars bieden de mogelijkheid tot declaratie?
Diverse zorgverzekeraars bieden vergoedingen voor klanten die gebruikmaken van zorgvervoer. Bent u bij een van de onderstaande verzekeraars aangesloten, dan kunnen wij een declaratie verzorgen bij uw verzekering:

·         VGZ

·         UNIVE

·         IZZ

·         IZA

·         VVAA

·         CZ

·         IAK

·         Aevitae

·         De Amersfoortse

·         ONVZ

·         Achmea

·        AON

Een vervoersmachtiging dient u aan te vragen bij uw zorgverzekeraar. Deze moet overlegd worden bij de eerste vervoersaanvraag. Reiskosten per taxi die u maakt om bij uw behandeling te komen, krijgt u in sommige gevallen vergoed uit uw basisverzekering.

Schakel onze deskundige hulp in
U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor al uw vragen over de aanvraag van zittend ziekenvervoer, taxivervoer voor ouderen of zorgvervoer. Neem telefonisch contact met ons op via 0485-337000. U kunt ook een terugbelverzoek indienen, waarbij u aangeeft wanneer wij u mogen bellen.

Ook interessant voor u: Rolstoelvervoer en Zittend Ziekenvervoer

Zie ook:

Taxi van Dijk-Foto-Taxibus-Groepsvervoer-restaurant 't Zusje Cuijk

Uw taxi

Service op afroep. Stiptheid in het nakomen van afspraken. Een vergaande flexibiliteit. Een gedegen geografische kennis. Als passagier bent u onze gast en onze chauffeurs doen er alles aan om professioneel aan uw individuele wensen tegemoet te komen.

Vanzelfsprekend voldoen onze taxi’s aan de hoogste eisen wat betreft veiligheid en comfort.

Meer over uw taxi
(Luxe) Taxivevoer Taxi van Dijk B.V. Kwaliteit

Kwaliteit

Dat Taxi van Dijk aan alle wettelijke eisen voldoet, spreekt vanzelf. We zijn volledig gecertificeerd volgens het keurmerk Taxi, het milieukeurmerk ISO 14001 en al onze chauffeurs hebben hun wettelijk vereiste diploma’s. Maar daar bovenop volgen ze nog allerlei cursussen. EHBO en reanimatie bijvoorbeeld. Maar ook aanvullende trainingen. Wij hebben nu eenmaal een bijzonder ruime opvatting over onze

meer over kwaliteit
Leerlingenvervoer Taxi van Dijk

Leerlingenvervoer

Vaste chauffeurs die hun passagiers echt kennen zorgen voor een prettig en stipt vervoer van de leerlingen. Kinderzitjes en stoelverhogers zijn beschikbaar om tegemoet te komen aan individuele wensen. De leerlingen worden opgehaald, naar school gebracht en natuurlijk weer terug naar huis.

Meer over leerlingenvervoer
Touringcar van Dijk leerlingenvervoer

Groepsvervoer

Al meer dan 15 jaar is van Dijk touringcar een begrip in de regio op het gebied van studenten- en leerlingenvervoer. Onze vaste en deskundige chauffeurs ontzorgen u volledig tijdens het pendelen tussen school en thuis, tijdens een dagtocht, een (culturele)excursie, een uitstapje of een leuke (school)reis.

meer over Groepsvervoer
Afbeelding Taxi van Dijk-Taxibus-Pagina vervoer op maat-restaurant 't Zusje Cuijk

Groepsvervoer per taxibus

Professioneel (luxe) groepsvervoer per taxibus. Taxi van Dijk staat voor een onbezorgde, veilige en comfortabele rit. Onze gediplomeerde, goed bijgeschoolde en gecertificeerde chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar om u, uw kinderen, familieleden, collega’s, werknemers, vrienden, klanten of leerlingen naar en van de bestemming van uw keuze, van deur tot deur, te vervoeren. Op een veilige, comfortabel en efficiënte wijze.

meer over Taxibusvervoer
Touringcar van Dijk

Uw touringcar

Met een ondertitel

Touringcar van Dijk blijft investeren in uw mobiliteit.
Ons wagenpark is altijd up-to-date en dankzij moderne computer-, communicatie- en navigatieapparatuur weten we direct hoe wij u snel en flexibel van dienst kunnen zijn. En dankzij de professionaliteit en flexibiliteit van onze medewerkers kunnen wij ons vervoersaanbod precies afstemmen op uw vraag.

meer over touringcarvervoer van taxi van dijk

Maatwerkvervoer

Dat Taxi van Dijk aan alle wettelijke eisen voldoet, spreekt vanzelf. We zijn volledig gecertificeerd volgens het keurmerk Taxi, het milieukeurmerk ISO 14001 en al onze chauffeurs hebben hun wettelijk vereiste diploma’s. Maar daar bovenop volgen ze nog allerlei cursussen. EHBO en reanimatie bijvoorbeeld.

Meer over maatwerkvervoer van Taxi van Dijk
Afbeelding Vervoer-op-maat-Vip-bus-binnen-Taxi van Dijk

Vip Bus Service

Welkom bij Van Dijk Touringcar. Wilt u liever een luxueuse Vip-bus voor een comfortabele en veilige busreis met veel beenruimte en meer mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan:

offerte aanvragen

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Contact

Heeft u een vraag? Wilt u kennis maken? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op middels onderstaand formulier en laat uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw touringcar
Uw VIP bus
Uw taxi
Vervoer op maat
verstuur

© Taxi van Dijk 2020  |  Website: Imago Design