Home > Vip-bus service

Vip-bus service

Ervaar luxe en kies voor onze VIP-bus service! Naast optimaal comfort voldoet deze bus aan hoge eisen, zodat u veilig en ontspannen op de plaats van bestemming aankomt. Onze VIP-touringcar zorgt voor minimale belasting van het milieu, zonder in te leveren op prestatie en dynamiek. Zoekt u uniek evenementenvervoer? Of organiseert u een exclusieve zakenreis? Maak dan gebruik van onze VIP-bus service! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Onze Top Class 500, die overdag baadt in een overvloed aan licht dankzij de ver naar beneden doorlopende ramen en het aan de zijkanten opgetrokken plafond en 's nachts sfeervol verlicht wordt, zorgt voor een onovertroffen reiservaring.

Welkom aan boord van onze Vip bus

Welkom aan boord van onze nieuwe Vip-bus voorzien van een knielfunctie die de instap voor u merkbaar verlaagd naar een royaal en ruimtelijk interieur met luxueuse inrichting.

Een uitzonderlijke reiservaring met de luxe VIP-bus service

Als u gebruikmaakt van de luxe VIP-bus service, bent u verzekerd van een uitzonderlijke reiservaring. Hoe? Onze chauffeur is gastvrij en zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt. Daarnaast wordt u compleet ontzorgd, zodat u zich kunt focussen op uw gasten.

De Vip-touringcar is comfortabeler dan ooit
Het reizen in een bus was nog nooit zo comfortabel, als wanneer u gebruikmaakt van onze luxe VIP-bus service. De stoelen van de VIP-touringcar zijn ergonomisch vormgegeven, zodat u volledig kunt ontspannen. Daarnaast heeft de bus veel beenruimte en een royale stahoogte. U ervaart een groot ruimtegevoel dankzij het Top Sky panoramadak en de ver doorlopende ramen. In de nacht wordt het interieur sfeervol verlicht. Dit is comfort waar u bij wegdroomt! 

Geniet van films, muziek, foto’s en video’s 

Tijdens de rit in een VIP-touringcar hoeft u zich niet te vervelen. U heeft namelijk de mogelijkheid om te genieten van films, muziek, foto’s en video’s. Bent u op zakenreis met uw collega’s en had u nog een zakelijke presentatie willen geven? Geen probleem! Sluit uw laptop aan op een van de vier televisieschermen en uw dia’s worden hierop weergegeven. Daarnaast kunt u onbeperkt gebruikmaken van de wifi voor uw smartphone of tablet.

Direct genieten van de leukste herinneringen

Aan boord kunt u genieten van films, muziek en van foto’s en video’s. U kunt presentaties geven op de vier televisieschermen via uw eigen laptop.
Daarnaast kunt u met uw smartphone en tablet onbeperkt gebruiken maken van wifi in onze bus.

Touringcar van Dijk Tot uw dienst

Tot uw dienst

Bij taxi en touringcar van Dijk streven we ernaar u een uitzonderlijke reiservaring te bieden, mede dankzij onze goed opgeleide, ervaren en gastvrije chauffeurs die ervoor zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten.

Of het nu gaat om een personeelsuitje, een familiereünie of om een excursie, wij zorgen er te allen tijde voor dat iedereen aan boord zich welkom voelt.

Milieu. Alles gereduceerd behalve het vermogen

Zonder in te leveren op prestatie en dynamiek, die op een verbluffend hoog niveau liggen, heeft onze Vip-bus niet alleen een lage uitstoot van koolwaterstoffen, koolmonoxide, stikstofoxide en fijnstof in de uitlaatgassen, maar ook een merkbaar lager brandstof- en AdBlue-verbruik.*

Dankzij de BlueEfficiency power-motoren van Mercedes-Benz worden emissies drastisch begrensd waarbij een maximale levensduur wordt gecombineerd met langere onderhoudsintervallen en laag motorolieverbruik. Ecologische verantwoordelijkheid gaat hand in hand met een zeer hoge rendabiliteit.

* AdBlue: Bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken om ze schoner te laten rijden.

Huur een hoogwaardige Vip-bus

Wilt u ook op de meest comfortabele manier vervoerd worden? Huur dan een luxe VIP-touringcar bij Taxi van Dijk. U vraagt eenvoudig via de website een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, zodat u een duidelijk overzicht van het kostenplaatje heeft. Als u vragen heeft over onze VIP-bus service, belt u ons op 0485-337000. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.
Ook interessant:
Vip coach busInvalide taxiBus 19 personen met chauffeur

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan bij onze Vip-bus Service specialist

Wilt u een vrijblijvende offerte op maat voor onze Vip-bus Service? Wij staan u graag te woord. Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens
Reisgegevens
Vertrek
Is de Vip-bus ook nodig op plaats van bestemming?
Retour
Tijdens de reis

© Taxi van Dijk 2021  |  Website: Imago Design