Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer

Home > Touringcar Arnhem

Een touringcar in regio Arnhem

Met een touringcar in de regio Arnhem komt u altijd veilig en ontspannen op de gewenste bestemming aan. Gaat u met uw collega’s op zakenreis? Of gaat u met uw leerlingen op schoolreisje? Voor welk doeleinde u ook een touringcar zoekt, Taxi van Dijk is altijd hét bedrijf dat u zoekt!

Onze Top Class 500, die overdag baadt in een overvloed aan licht dankzij de ver naar beneden doorlopende ramen en het aan de zijkanten opgetrokken plafond en 's nachts sfeervol verlicht wordt, zorgt voor een onovertroffen reiservaring.

Welkom aan boord van onze Vip bus

Welkom aan boord van onze nieuwe Vip-bus voorzien van een knielfunctie die de instap voor u merkbaar verlaagd naar een royaal en ruimtelijk interieur met luxueuse inrichting.

Ga voor een moderne touringcar bestuurd door ervaren chauffeurs rondom Arnhem

Zoekt u een touringcar in de buurt van Arnhem voor uw bedrijfsuitje, zakenreis of schoolexcursie? Als u veilig en ontspannen op de gewenste bestemming aan wilt komen, kiest u voor dé touringcar specialist! Al onze chauffeurs zijn zeer ervaren. Allemaal beschikken ze over hun wettelijke diploma’s en aanvullende cursussen en ze hebben al vele veilige kilometers op de weg afgelegd.

Minimale belasting van het milieu

Ons bedrijf vindt het zeer belangrijk dat we met onze bedrijfsvoering het milieu minimaal belasten. Wij nemen maatregelen om brandstofgebruik te beperken en hanteren een streng vervangingsbeleid. Dit houdt in dat we voertuigen inkopen die aan de emissienormen voldoen.

Direct genieten van de leukste herinneringen

Aan boord kunt u genieten van films, muziek en van foto’s en video’s. U kunt presentaties geven op de vier televisieschermen via uw eigen laptop.
Daarnaast kunt u met uw smartphone en tablet onbeperkt gebruiken maken van wifi in onze bus.

Touringcar van Dijk Tot uw dienst

Tot uw dienst

Bij taxi en touringcar van Dijk streven we ernaar u een uitzonderlijke reiservaring te bieden, mede dankzij onze goed opgeleide, ervaren en gastvrije chauffeurs die ervoor zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten.

Of het nu gaat om een personeelsuitje, een familiereünie of om een excursie, wij zorgen er te allen tijde voor dat iedereen aan boord zich welkom voelt.

Milieu. Alles gereduceerd behalve het vermogen

Zonder in te leveren op prestatie en dynamiek, die op een verbluffend hoog niveau liggen, heeft onze Vip-bus niet alleen een lage uitstoot van koolwaterstoffen, koolmonoxide, stikstofoxide en fijnstof in de uitlaatgassen, maar ook een merkbaar lager brandstof- en AdBlue-verbruik.*

Dankzij de BlueEfficiency power-motoren van Mercedes-Benz worden emissies drastisch begrensd waarbij een maximale levensduur wordt gecombineerd met langere onderhoudsintervallen en laag motorolieverbruik. Ecologische verantwoordelijkheid gaat hand in hand met een zeer hoge rendabiliteit.

* AdBlue: Bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken om ze schoner te laten rijden.

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Taxi van Dijk? En wilt u een touringcar dichtbij Arnhem huren? Vraag dan eenvoudig via de website een offerte aan. Wees niet bang, u zit nog nergens aan vast! Na het aanvragen van de offerte nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, zodat u weet waar u aan toe bent. Bij vragen of voor meer informatie belt u naar 0485-337000.

Ook interessant:
Touringcar LimburgTouringcar NijmegenTouringcar verhuur Nijmegen

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Wij staan u graag te woord. Neem contact op via 0485-337000 en stel uw vragen. Natuurlijk kunt u ook via onderstaand formulier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden. 

Informatie/aanvraag
Taxi
Touringcar
Vervoer op maat
Solliciteren

© Taxi van Dijk 2021  |  Website: Imago Design