Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer

Home > Touringcar Limburg

Een touringcar binnen en buiten Limburg

Een perfect dagje uit maakt u compleet met een touringcar in de provincie Limburg. U wilt natuurlijk altijd ontspannen en veilig op de bestemming aankomen. Bij Taxi van Dijk bent u zeker van een comfortabele rit! Daarnaast hanteren we een efficiënte werkwijze zodat wij altijd aan uw wensen blijven voldoen, zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze Top Class 500, die overdag baadt in een overvloed aan licht dankzij de ver naar beneden doorlopende ramen en het aan de zijkanten opgetrokken plafond en 's nachts sfeervol verlicht wordt, zorgt voor een onovertroffen reiservaring.

Welkom aan boord van onze Vip bus

Welkom aan boord van onze nieuwe Vip-bus voorzien van een knielfunctie die de instap voor u merkbaar verlaagd naar een royaal en ruimtelijk interieur met luxueuse inrichting.

Touringcar van Dijk leerlingenvervoer

Huur een touringcar voor een aangename rit binnen en buiten Limburg

Heeft u binnenkort een uitje met uw sportvereniging? Of is het weer tijd voor het jaarlijkse personeelsfeest? Dan huurt u een touringcar in de buurt van Limburg bij Taxi van Dijk! De moderne touringcars zijn uitgerust met de beste voorzieningen. Wij stemmen het vervoersaanbod precies af op uw aanvraag, dus laat uw wensen horen.

Welkom aan boord van onze Vip bus

Kies voor een bedrijf met goed opgeleide chauffeurs

Alle chauffeurs binnen ons bedrijf zijn zeer goed opgeleid, waardoor u altijd veilig op de gewenste bestemming aankomt. Ze beschikken over de juiste wettelijke opleidingen en hebben zelfs aanvullende cursussen gevolgd. Denk bijvoorbeeld aan een EHBO-cursus of een reanimatiecursus. Daarnaast geven wij regelmatig trainingen, zodat uw rit zowel veilig als prettig verloopt. Wilt u een touringcar in Limburg huren? Vraag dan snel en eenvoudig een offerte aan via onze website. Voor vragen belt u naar 0485-337000.

Direct genieten van de leukste herinneringen

Aan boord kunt u genieten van films, muziek en van foto’s en video’s. U kunt presentaties geven op de vier televisieschermen via uw eigen laptop.
Daarnaast kunt u met uw smartphone en tablet onbeperkt gebruiken maken van wifi in onze bus.

Touringcar van Dijk Tot uw dienst

Tot uw dienst

Bij taxi en touringcar van Dijk streven we ernaar u een uitzonderlijke reiservaring te bieden, mede dankzij onze goed opgeleide, ervaren en gastvrije chauffeurs die ervoor zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten.

Of het nu gaat om een personeelsuitje, een familiereünie of om een excursie, wij zorgen er te allen tijde voor dat iedereen aan boord zich welkom voelt.

Milieu. Alles gereduceerd behalve het vermogen

Zonder in te leveren op prestatie en dynamiek, die op een verbluffend hoog niveau liggen, heeft onze Vip-bus niet alleen een lage uitstoot van koolwaterstoffen, koolmonoxide, stikstofoxide en fijnstof in de uitlaatgassen, maar ook een merkbaar lager brandstof- en AdBlue-verbruik.*

Dankzij de BlueEfficiency power-motoren van Mercedes-Benz worden emissies drastisch begrensd waarbij een maximale levensduur wordt gecombineerd met langere onderhoudsintervallen en laag motorolieverbruik. Ecologische verantwoordelijkheid gaat hand in hand met een zeer hoge rendabiliteit.

* AdBlue: Bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken om ze schoner te laten rijden.

Kies voor een bedrijf met goed opgeleide chauffeurs

Alle chauffeurs binnen ons bedrijf zijn zeer goed opgeleid, waardoor u altijd veilig op de gewenste bestemming aankomt. Ze beschikken over de juiste wettelijke opleidingen en hebben zelfs aanvullende cursussen gevolgd. Denk bijvoorbeeld aan een EHBO-cursus of een reanimatiecursus. Daarnaast geven wij regelmatig trainingen, zodat uw rit zowel veilig als prettig verloopt. Wilt u een touringcar in Limburg of de omgeving van Arnhem huren? Vraag dan snel en eenvoudig een offerte aan via onze website. Voor vragen belt u naar 0485-337000.

Ook interessant:
Touringcar NijmegenTouringcar verhuur NijmegenTouringcarbedrijven Brabant

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Wij staan u graag te woord. Neem contact op via 0485-337000 en stel uw vragen. Natuurlijk kunt u ook via onderstaand formulier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden. 

Informatie/aanvraag
Taxi
Touringcar
Vervoer op maat
Solliciteren

© Taxi van Dijk 2021  |  Website: Imago Design