Home > Bus 19 personen met chauffeur

Bus 19 personen met chauffeur

Zoekt u een bus voor 19 personen met chauffeur? Omdat u er binnenkort op uit gaat met uw vriendengroep? Of omdat er een bedrijfsuitje plaatsvindt? Wat de reden ook is, Taxi van Dijk heeft de oplossing voor u! Onze ervaren chauffeurs brengen u graag naar de gewenste bestemming veilig en wel. Wij blijven continu innoveren zodat we aan uw specifieke wensen blijven voldoen.

Onze Top Class 500, die overdag baadt in een overvloed aan licht dankzij de ver naar beneden doorlopende ramen en het aan de zijkanten opgetrokken plafond en 's nachts sfeervol verlicht wordt, zorgt voor een onovertroffen reiservaring.

Welkom aan boord van onze nieuwe Vip-bus voorzien van een knielfunctie die de instap voor u merkbaar verlaagd naar een royaal en ruimtelijk interieur met luxueuse inrichting.

Huur een bus voor 19 personen met chauffeur

Bij ons huurt u eenvoudig een bus voor 19 personen met chauffeur waardoor u volledig wordt ontzorgd. Wij beschikken over zowel touringcars als taxivervoer. Kies wat het best bij u past! Ons wagenpark heeft inmiddels 130 jonge voertuigen waaronder een luxe Vip-bus. Wij zorgen ervoor dat uw dagje weg perfect geregeld is. Onze professionele chauffeurs zijn altijd stipt op tijd en leveren een uitstekende service.

Ga veilig op pad met onze chauffeurs

Als u bij ons een bus voor 19 personen met chauffeur huurt, wordt u veilig naar de bestemming gebracht. Alle chauffeurs hebben hun wettelijk vereiste diploma’s inclusief extra cursussen. Regelmatig worden ze bijgeschoold en volgen ze aanvullende trainingen, zoals EHBO of reanimatie. Als u bij ons instapt, zijn wij voor u verantwoordelijk! Bij ons in de bus voelt u zich gegarandeerd veilig. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen over ons groepsvervoer? Laat het ons weten via 0485-337000.

Direct genieten van de leukste herinneringen

Aan boord kunt u genieten van films, muziek en van foto’s en video’s. U kunt presentaties geven op de vier televisieschermen via uw eigen laptop.
Daarnaast kunt u met uw smartphone en tablet onbeperkt gebruiken maken van wifi in onze bus.

Tot uw dienst

Bij taxi en touringcar van Dijk streven we ernaar u een uitzonderlijke reiservaring te bieden, mede dankzij onze goed opgeleide, ervaren en gastvrije chauffeurs die ervoor zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten.

Of het nu gaat om een personeelsuitje, een familiereünie of om een excursie, wij zorgen er te allen tijde voor dat iedereen aan boord zich welkom voelt.

Milieu. Alles gereduceerd behalve het vermogen

Zonder in te leveren op prestatie en dynamiek, die op een verbluffend hoog niveau liggen, heeft onze Vip-bus niet alleen een lage uitstoot van koolwaterstoffen, koolmonoxide, stikstofoxide en fijnstof in de uitlaatgassen, maar ook een merkbaar lager brandstof- en AdBlue-verbruik.*

Dankzij de BlueEfficiency power-motoren van Mercedes-Benz worden emissies drastisch begrensd waarbij een maximale levensduur wordt gecombineerd met langere onderhoudsintervallen en laag motorolieverbruik. Ecologische verantwoordelijkheid gaat hand in hand met een zeer hoge rendabiliteit.

* AdBlue: Bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken om ze schoner te laten rijden.

Ga veilig op pad met onze chauffeurs

Als u bij ons een bus voor 19 personen met chauffeur huurt, wordt u veilig naar de bestemming gebracht. Alle chauffeurs hebben hun wettelijk vereiste diploma’s inclusief extra cursussen. Regelmatig worden ze bijgeschoold en volgen ze aanvullende trainingen, zoals EHBO of reanimatie. Als u bij ons instapt, zijn wij voor u verantwoordelijk! Bij ons in de bus voelt u zich gegarandeerd veilig. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen over ons groepsvervoer? Laat het ons weten via 0485-337000

Ook interessant:
Invalide taxiBusreizen LimburgGroepsvervoer Nijmegen

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Wij staan u graag te woord. Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw touringcar
Uw VIP bus
Vervoer op maat
offerte aanvragen

© Taxi van Dijk 2019  |  Website: Imago Design