Home > Groepsvervoer Nijmegen

Groepsvervoer Nijmegen

Voor professioneel en veilig groepsvervoer in de buurt van Nijmegen schakelt u Taxi van Dijk in. Heeft u binnenkort een personeelsfeest of bent u leraar en gaat u op excursie met uw leerlingen? Voor welke reden ook, wij zorgen voor een prettige reis! Al onze chauffeurs zijn ervaren waardoor wij veiligheid kunnen garanderen.

Onze Top Class 500, die overdag baadt in een overvloed aan licht dankzij de ver naar beneden doorlopende ramen en het aan de zijkanten opgetrokken plafond en 's nachts sfeervol verlicht wordt, zorgt voor een onovertroffen reiservaring.

Welkom aan boord van onze nieuwe Vip-bus voorzien van een knielfunctie die de instap voor u merkbaar verlaagd naar een royaal en ruimtelijk interieur met luxueuse inrichting.

Groepsvervoer nabij Nijmegen passend bij uw situatie

Waarvoor heeft u groepsvervoer in de buurt van Nijmegen nodig? Gaat u met uw basisschoolleerlingen naar een pretpark? Taxi van Dijk ondersteunt u bij verschillende soorten groepsvervoer. Heeft u al nagedacht over hoelang en wanneer u een touringcar wilt huren? Wij horen uw wensen graag! Wij zorgen ervoor dat alles perfect aansluit bij uw situatie. U wordt compleet ontzorgd tijdens een dagje weg.

Ervaar luxe met onze Vip-bus

Wilt u een keer iets anders dan een touringcar? Maak dan kennis met onze luxueuze Vip-bus, waarbij u comfort en veiligheid ervaart. De stoelen zijn van zeer hoge kwaliteit en u heeft veel beenruimte. In deze bus weet u zeker dat u compleet ontspannen op bestemming aankomt! 

Direct genieten van de leukste herinneringen

Aan boord kunt u genieten van films, muziek en van foto’s en video’s. U kunt presentaties geven op de vier televisieschermen via uw eigen laptop.
Daarnaast kunt u met uw smartphone en tablet onbeperkt gebruiken maken van wifi in onze bus.

Tot uw dienst

Bij taxi en touringcar van Dijk streven we ernaar u een uitzonderlijke reiservaring te bieden, mede dankzij onze goed opgeleide, ervaren en gastvrije chauffeurs die ervoor zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten.

Of het nu gaat om een personeelsuitje, een familiereünie of om een excursie, wij zorgen er te allen tijde voor dat iedereen aan boord zich welkom voelt.

Milieu. Alles gereduceerd behalve het vermogen

Zonder in te leveren op prestatie en dynamiek, die op een verbluffend hoog niveau liggen, heeft onze Vip-bus niet alleen een lage uitstoot van koolwaterstoffen, koolmonoxide, stikstofoxide en fijnstof in de uitlaatgassen, maar ook een merkbaar lager brandstof- en AdBlue-verbruik.*

Dankzij de BlueEfficiency power-motoren van Mercedes-Benz worden emissies drastisch begrensd waarbij een maximale levensduur wordt gecombineerd met langere onderhoudsintervallen en laag motorolieverbruik. Ecologische verantwoordelijkheid gaat hand in hand met een zeer hoge rendabiliteit.

* AdBlue: Bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken om ze schoner te laten rijden.

Kies voor een betrouwbare vervoerder

Als u op zoek bent naar betrouwbaar groepsvervoer in de omgeving van Nijmegen wilt u de reis, naar bijvoorbeeld uw uitje, ontspannen en veilig beleven. Met Taxi van Dijk bent u hiervan verzekerd! Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u zich meteen welkom voelt. Wilt u met ons kennismaken? Of heeft u specifieke vragen? Bel dan naar 0485-337000.

Ook interessant:
Huur touringcarLuxe touringcarRolstoelvervoer Nijmegen

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Wij staan u graag te woord. Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw touringcar
Uw VIP bus
Vervoer op maat
offerte aanvragen

© Taxi van Dijk 2019  |  Website: Imago Design