Home > Rolstoelvervoer Nijmegen

Rolstoelvervoer Nijmegen

Zoekt u een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in rolstoervervoer in de omgeving van Nijmegen? Zoek dan niet verder! Met onze uitstekende voorzieningen en ervaren chauffeurs, zorgen wij ervoor dat u altijd veilig op de gewenste bestemming aankomt. Kies voor een betrouwbare vervoerder! Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van rolstoelvervoer? Lees dan snel verder.

Onze Top Class 500, die overdag baadt in een overvloed aan licht dankzij de ver naar beneden doorlopende ramen en het aan de zijkanten opgetrokken plafond en 's nachts sfeervol verlicht wordt, zorgt voor een onovertroffen reiservaring.

Welkom aan boord van onze Vip bus

Welkom aan boord van onze nieuwe Vip-bus voorzien van een knielfunctie die de instap voor u merkbaar verlaagd naar een royaal en ruimtelijk interieur met luxueuse inrichting.

Moderne voorzieningen in ons rolstoelvervoer in en rondom Nijmegen

Wij besteden veel aandacht en zorg aan de voorzieningen in onze voertuigen, ook voor het vervoer van mensen met een beperking. Onze rolstoeltaxi’s hebben de mogelijkheid om een rolstoel en een medepassagier te vervoeren. Daarnaast beschikken we over rolstoelbussen om meerdere mindervaliden te vervoeren. Al het rolstoelvervoer nabij Nijmegen is voorzien van moderne liftinstallaties en veilige rolstoel-vastzetsystemen.

Ga veilig op weg met ons rolstoelvervoer
Met het rolstoelvervoer van Taxi van Dijk, in de regio Nijmegen, komt u altijd veilig aan op bestemming! Ons vervoer voldoet namelijk aan de veiligheidscode VVR (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden). Daarnaast hebben alle chauffeurs een speciale opleiding gevolgd om in hun rijgedrag rekening te houden met de behoeften van de passagiers. U kunt in sommige gevallen zelfs de kosten die u maakt bij speciaal rolstoelvervoer declareren bij uw zorgverzekeraar.

Ga veilig op weg met ons rolstoelvervoer

Met het rolstoelvervoer van Taxi van Dijk, in de regio Nijmegen, komt u altijd veilig aan op bestemming! Ons vervoer voldoet namelijk aan de veiligheidscode VVR (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden). Daarnaast hebben alle chauffeurs een speciale opleiding gevolgd om in hun rijgedrag rekening te houden met de behoeften van de passagiers.

Direct genieten van de leukste herinneringen

Aan boord kunt u genieten van films, muziek en van foto’s en video’s. U kunt presentaties geven op de vier televisieschermen via uw eigen laptop.
Daarnaast kunt u met uw smartphone en tablet onbeperkt gebruiken maken van wifi in onze bus.

Touringcar van Dijk Tot uw dienst

Tot uw dienst

Bij taxi en touringcar van Dijk streven we ernaar u een uitzonderlijke reiservaring te bieden, mede dankzij onze goed opgeleide, ervaren en gastvrije chauffeurs die ervoor zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten.

Of het nu gaat om een personeelsuitje, een familiereünie of om een excursie, wij zorgen er te allen tijde voor dat iedereen aan boord zich welkom voelt.

Milieu. Alles gereduceerd behalve het vermogen

Zonder in te leveren op prestatie en dynamiek, die op een verbluffend hoog niveau liggen, heeft onze Vip-bus niet alleen een lage uitstoot van koolwaterstoffen, koolmonoxide, stikstofoxide en fijnstof in de uitlaatgassen, maar ook een merkbaar lager brandstof- en AdBlue-verbruik.*

Dankzij de BlueEfficiency power-motoren van Mercedes-Benz worden emissies drastisch begrensd waarbij een maximale levensduur wordt gecombineerd met langere onderhoudsintervallen en laag motorolieverbruik. Ecologische verantwoordelijkheid gaat hand in hand met een zeer hoge rendabiliteit.

* AdBlue: Bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken om ze schoner te laten rijden.

Vragen? Neem eenvoudig contact met ons op!

Heeft u vragen of opmerkingen over ons rolstoelvervoer? Laat het ons weten op 0485-337000. Ons vriendelijke personeel helpt u graag verder! Als u geïnteresseerd bent in ons rolstoelvervoer nabij Nijmegen, dan vraagt u eenvoudig via de website een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Ook voor zittend ziekenvervoer en zorgvervoer zit u bij ons goed.

Ook interessant:
Touringcar ArnhemTouringcar LimburgTouringcar Nijmegen

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Wij staan u graag te woord. Neem contact op via 0485-337000 en stel uw vragen. Natuurlijk kunt u ook via onderstaand formulier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden. 

Informatie/aanvraag
Taxi
Touringcar
Vervoer op maat
Solliciteren

© Taxi van Dijk 2021  |  Website: Imago Design