Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer

Home > Luxe touringcar

Luxe touringcar

Huur een luxe bus of touringcar bij Taxi van Dijk Cuijk en wij zorgen voor een ontspannen, prettige en veilige reis. Al onze chauffeurs zijn goed opgeleid en zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd tijdens de reis. Of u nu op zoek bent naar vervoer voor een dagtrip, een meerdaagse groepsreis of een zakelijke reis, wij zorgen voor een uitstekende reiservaring!

Onze Top Class 500, die overdag baadt in een overvloed aan licht dankzij de ver naar beneden doorlopende ramen en het aan de zijkanten opgetrokken plafond en 's nachts sfeervol verlicht wordt, zorgt voor een onovertroffen reiservaring.

Welkom aan boord van onze Vip bus

Welkom aan boord van onze nieuwe Vip-bus voorzien van een knielfunctie die de instap voor u merkbaar verlaagd naar een royaal en ruimtelijk interieur met luxueuse inrichting.

Touringcar van Dijk

Maak kennis met onze luxe bus of touringcar

Heeft u binnenkort een uitje op de planning staan met een grote groep? Dan bent u bij Taxi van Dijk Cuijk aan het juiste adres! Het maakt niet uit of u nu vervoer zoekt voor een schoolreisje, personeelsuitje of een excursie. Kies voor onze moderne touringcar die van alle gemakken is voorzien. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor vervoer op maat? Wij stellen graag een voorstel voor u samen waarin rekening wordt gehouden met het moment van transport, de juiste middelen en de juiste mensen. Deze linken we aan uw specifieke vervoersbehoeften zodat u zonder zorgen op uw bestemming komt wanneer u ervoor kiest een luxe bus of touringcar te huren

Een sterke betrokkenheid bij het milieu

Onze bedrijfsvoering zorgt ervoor dat het milieu minimaal belast wordt. Wij hebben een milieumanagementsysteem opgezet volgens de internationale ISO 140001-norm. Hierin zijn bepaalde doelstellingen opgesteld die ervoor zorgen dat de belangrijkste milieueffecten worden verminderd. Wij nemen maatregelen om het gebruik van brandstof te beperken en onze voertuigen voldoen aan strenge emissienormen.

Direct genieten van de leukste herinneringen

Aan boord kunt u genieten van films, muziek en van foto’s en video’s. U kunt presentaties geven op de vier televisieschermen via uw eigen laptop.
Daarnaast kunt u met uw smartphone en tablet onbeperkt gebruiken maken van wifi in onze bus.

Touringcar van Dijk Tot uw dienst

Tot uw dienst

Bij taxi en touringcar van Dijk streven we ernaar u een uitzonderlijke reiservaring te bieden, mede dankzij onze goed opgeleide, ervaren en gastvrije chauffeurs die ervoor zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten.

Of het nu gaat om een personeelsuitje, een familiereünie of om een excursie, wij zorgen er te allen tijde voor dat iedereen aan boord zich welkom voelt.

Milieu. Alles gereduceerd behalve het vermogen

Zonder in te leveren op prestatie en dynamiek, die op een verbluffend hoog niveau liggen, heeft onze Vip-bus niet alleen een lage uitstoot van koolwaterstoffen, koolmonoxide, stikstofoxide en fijnstof in de uitlaatgassen, maar ook een merkbaar lager brandstof- en AdBlue-verbruik.*

Dankzij de BlueEfficiency power-motoren van Mercedes-Benz worden emissies drastisch begrensd waarbij een maximale levensduur wordt gecombineerd met langere onderhoudsintervallen en laag motorolieverbruik. Ecologische verantwoordelijkheid gaat hand in hand met een zeer hoge rendabiliteit.

* AdBlue: Bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken om ze schoner te laten rijden.

Reis met ons voor veilig en prettig vervoer

Als u een uitje heeft gepland, wilt u niets liever dan ontspannen en veilig op de bestemming aankomen. Onze chauffeurs in Cuijk zorgen ervoor dat u zich meteen thuis voelt in de luxe bus of touringcar. Voor zowel reizen in het binnen- als buitenland staan wij voor u klaar! Heeft u vragen over ons vervoer? Neem dan contact op via 0485-337000.

Ook interessant:
Rolstoelvervoer NijmegenTouringcar ArnhemTouringcar Limburg

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Wij staan u graag te woord. Neem contact op via 0485-337000 en stel uw vragen. Natuurlijk kunt u ook via onderstaand formulier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden. 

Informatie/aanvraag
Taxi
Touringcar
Vervoer op maat
Solliciteren

© Taxi van Dijk 2021  |  Website: Imago Design