Home > Touringcarbedrijven Brabant

Touringcarbedrijven Brabant

Taxi van Dijk is een van de beste touringcarbedrijven in Brabant en Limburg. Bij ons bent u zeker van een aangename en veilig rit naar uw gewenste bestemming. Een touringcar is perfect voor het vervoer van grote groepen. Organiseert u binnenkort een personeelsuitje? Of zoekt u vervoer om uw leerlingen te vervoeren naar een excursie? Bij Taxi van Dijk zijn de mogelijkheden eindeloos!

Onze Top Class 500, die overdag baadt in een overvloed aan licht dankzij de ver naar beneden doorlopende ramen en het aan de zijkanten opgetrokken plafond en 's nachts sfeervol verlicht wordt, zorgt voor een onovertroffen reiservaring.

Welkom aan boord van onze nieuwe Vip-bus voorzien van een knielfunctie die de instap voor u merkbaar verlaagd naar een royaal en ruimtelijk interieur met luxueuse inrichting.

Ga op pad met een van de meest veilige touringcarbedrijven in Brabant en Limburg

Bent u op zoek naar touringcarbedrijven in Limburg of Brabant? Dan zit u bij ons goed! Wij willen niets liever dan dat u ontspannen en veilig op pad gaat. Daarom voldoet Taxi van Dijk aan alle wettelijke eisen en zijn we gecertificeerd volgens het keurmerk Taxi en het milieukeurmerk ISO 14001. Daarnaast hebben alle chauffeurs hun wettelijk vereiste diploma’s. Wij zijn ook voorstander van bijscholing en het volgen van cursussen. Is het geen veilig idee dat uw chauffeur een taxicertificaat én een EHBO-diploma heeft?

Maak kennis met onze flexibiliteit

Uw individuele wensen worden gerealiseerd en daarom kiest u voor een van de meest flexibele touringcarbedrijven van Brabant en Limburg. Wij zorgen voor vervoer op maat, waardoor we altijd aan uw vervoersbehoeften voldoen. Voor alle denkbare situaties hebben we een passende oplossing.

Maak kennis met onze flexibiliteit
Uw individuele wensen worden gerealiseerd en daarom kiest u voor een van de meest flexibele touringcarbedrijven van Brabant en Limburg. Wij zorgen voor vervoer op maat, waardoor we altijd aan uw vervoersbehoeften voldoen. Voor alle denkbare situaties hebben we een passende oplossing.

Direct genieten van de leukste herinneringen

Aan boord kunt u genieten van films, muziek en van foto’s en video’s. U kunt presentaties geven op de vier televisieschermen via uw eigen laptop.
Daarnaast kunt u met uw smartphone en tablet onbeperkt gebruiken maken van wifi in onze bus.

Tot uw dienst

Bij taxi en touringcar van Dijk streven we ernaar u een uitzonderlijke reiservaring te bieden, mede dankzij onze goed opgeleide, ervaren en gastvrije chauffeurs die ervoor zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten.

Of het nu gaat om een personeelsuitje, een familiereünie of om een excursie, wij zorgen er te allen tijde voor dat iedereen aan boord zich welkom voelt.

Milieu. Alles gereduceerd behalve het vermogen

Zonder in te leveren op prestatie en dynamiek, die op een verbluffend hoog niveau liggen, heeft onze Vip-bus niet alleen een lage uitstoot van koolwaterstoffen, koolmonoxide, stikstofoxide en fijnstof in de uitlaatgassen, maar ook een merkbaar lager brandstof- en AdBlue-verbruik.*

Dankzij de BlueEfficiency power-motoren van Mercedes-Benz worden emissies drastisch begrensd waarbij een maximale levensduur wordt gecombineerd met langere onderhoudsintervallen en laag motorolieverbruik. Ecologische verantwoordelijkheid gaat hand in hand met een zeer hoge rendabiliteit.

* AdBlue: Bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken om ze schoner te laten rijden.

Geef uw wensen door

Wilt u een touringcar huren? Om een duidelijk overzicht van de kosten te krijgen, vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Ook als u speciale individuele wensen heeft horen wij deze graag. Heeft u vragen of opmerkingen die u het liefst nu met ons bespreekt? Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0485-337000.

Ook interessant:
Rolstoeltaxi NijmegenVip-bus serviceVip coach bus

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Wij staan u graag te woord. Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw touringcar
Uw VIP bus
Vervoer op maat
offerte aanvragen

© Taxi van Dijk 2019  |  Website: Imago Design