Home > Invalide taxi

Invalide taxi

Als u invalide bent, wilt u niet gehinderd worden als u een taxi nodig heeft. Bij Taxi van Dijk ervaart u dit zeker niet! Wij bieden verschillende soorten rolstoelvervoer aan, passend bij uw wensen. U bent zeker van een veilige en aangename rit, dag en nacht én naar iedere gewenste bestemming

Onze Top Class 500, die overdag baadt in een overvloed aan licht dankzij de ver naar beneden doorlopende ramen en het aan de zijkanten opgetrokken plafond en 's nachts sfeervol verlicht wordt, zorgt voor een onovertroffen reiservaring.

Welkom aan boord van onze nieuwe Vip-bus voorzien van een knielfunctie die de instap voor u merkbaar verlaagd naar een royaal en ruimtelijk interieur met luxueuse inrichting.

De invalide taxi: veilig en comfortabel vervoer

Laat u vervoeren door de invalide taxi van Taxi van Dijk! Wij besteden extra zorg en aandacht aan de voorzieningen in onze voertuigen. Zo maken wij het u zo comfortabel mogelijk. Alle taxi’s zijn voorzien van veilige liftinstallaties en moderne rolstoelvastzetsystemen. Daarnaast voldoen alle voertuigen aan de hoogste eisen als het gaat om veiligheid en comfort. Met ons gaat u dus altijd veilig op pad!

Bekijk de verschillende mogelijkheden voor uw rolstoelvervoer

Als u voor onze invalide taxi kiest, dan heeft u verschillende mogelijkheden. Wij hebben een voertuig die meerdere mindervaliden kan vervoeren. Dit zijn onze rolstoelbussen waarin maximaal zes personen passen. Daarnaast beschikken we ook over rolstoeltaxi’s, waar een medepassagier en een rolstoel in worden vervoerd.

Direct genieten van de leukste herinneringen

Aan boord kunt u genieten van films, muziek en van foto’s en video’s. U kunt presentaties geven op de vier televisieschermen via uw eigen laptop.
Daarnaast kunt u met uw smartphone en tablet onbeperkt gebruiken maken van wifi in onze bus.

Tot uw dienst

Bij taxi en touringcar van Dijk streven we ernaar u een uitzonderlijke reiservaring te bieden, mede dankzij onze goed opgeleide, ervaren en gastvrije chauffeurs die ervoor zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten.

Of het nu gaat om een personeelsuitje, een familiereünie of om een excursie, wij zorgen er te allen tijde voor dat iedereen aan boord zich welkom voelt.

Milieu. Alles gereduceerd behalve het vermogen

Zonder in te leveren op prestatie en dynamiek, die op een verbluffend hoog niveau liggen, heeft onze Vip-bus niet alleen een lage uitstoot van koolwaterstoffen, koolmonoxide, stikstofoxide en fijnstof in de uitlaatgassen, maar ook een merkbaar lager brandstof- en AdBlue-verbruik.*

Dankzij de BlueEfficiency power-motoren van Mercedes-Benz worden emissies drastisch begrensd waarbij een maximale levensduur wordt gecombineerd met langere onderhoudsintervallen en laag motorolieverbruik. Ecologische verantwoordelijkheid gaat hand in hand met een zeer hoge rendabiliteit.

* AdBlue: Bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken om ze schoner te laten rijden.

Ervaar de uitstekende service

Bij Taxi van Dijk bent u verzekerd van een uitstekende service. Wij bieden service op afroep en staan erom bekend dat wij onze afspraken altijd nakomen. U bent onze gast en wij doen er alles aan om uw persoonlijke wensen te realiseren! Heeft u vragen over onze invalide taxi? Bel dan naar 0485-337000 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. 

Ook interessant:
Bus 19 personen met chauffeurBusreizen LimburgGroepsvervoer Nijmegen

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Wij staan u graag te woord. Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw touringcar
Uw VIP bus
Vervoer op maat
offerte aanvragen

© Taxi van Dijk 2019  |  Website: Imago Design