Home > Vip coach bus

Vip coach bus

Een VIP coach bus van Taxi van Dijk in Cuijk zorgt voor een comfortabele reiservaring! U komt ontspannen en veilig aan op iedere gewenste bestemming. Of u nu op zoek bent naar vervoer voor een dagtrip of een ontspannen zakenreis: Taxi van Dijk helpt u graag verder.

Onze Top Class 500, die overdag baadt in een overvloed aan licht dankzij de ver naar beneden doorlopende ramen en het aan de zijkanten opgetrokken plafond en 's nachts sfeervol verlicht wordt, zorgt voor een onovertroffen reiservaring.

Welkom aan boord van onze Vip bus

Welkom aan boord van onze nieuwe Vip-bus voorzien van een knielfunctie die de instap voor u merkbaar verlaagd naar een royaal en ruimtelijk interieur met luxueuse inrichting.

Geniet van het comfort van de Vip coach bus

Wilt u ook heerlijk even wegdromen in de perfect ergonomisch vormgegeven stoelen van onze VIP coach bus? U ervaart een ontspannen reis waarbij u veel beenruimte en stahoogte heeft. De bus heeft een prachtig Top Sky panoramadak en doorlopende ramen, waardoor u vanuit alle kanten geniet van het uitzicht. In de avond wordt het interieur sfeervol verlicht, en met ons lichtconcept wordt uw privacy behouden. 

De chauffeurs in Cuijk stellen veiligheid voorop

Aan alle voertuigen worden hoge eisen gesteld. Zo ook aan onze VIP coach bus. Daarnaast zijn er veel moderne veiligheidssystemen aan boord, waardoor wij altijd een veilige rit garanderen. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn volledig gecertificeerd door het keurmerk Taxi, ISO 9001 en het milieukeurmerk ISO 14001. U wordt vervoerd door ervaren chauffeurs die allemaal beschikken over hun vereiste diploma’s en aanvullende cursussen.

Rekening houdend met het milieu
Onze VIP coach bus heeft een lage uitstoot van koolwaterstoffen, koolmonoxide, stikstofoxide en fijnstof in de uitlaatgassen. Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en belasten het milieu minimaal. Dit alles doen wij zonder in te leveren op prestatie en dynamiek. De BlueEfficiency power-motoren zorgen voor een maximale levensduur, langere onderhoudsintervallen en een laag motorolieverbruik.

Direct genieten van de leukste herinneringen

Aan boord kunt u genieten van films, muziek en van foto’s en video’s. U kunt presentaties geven op de vier televisieschermen via uw eigen laptop.
Daarnaast kunt u met uw smartphone en tablet onbeperkt gebruiken maken van wifi in onze bus.

Touringcar van Dijk Tot uw dienst

Tot uw dienst

Bij taxi en touringcar van Dijk streven we ernaar u een uitzonderlijke reiservaring te bieden, mede dankzij onze goed opgeleide, ervaren en gastvrije chauffeurs die ervoor zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten.

Of het nu gaat om een personeelsuitje, een familiereünie of om een excursie, wij zorgen er te allen tijde voor dat iedereen aan boord zich welkom voelt.

Milieu. Alles gereduceerd behalve het vermogen

Zonder in te leveren op prestatie en dynamiek, die op een verbluffend hoog niveau liggen, heeft onze Vip-bus niet alleen een lage uitstoot van koolwaterstoffen, koolmonoxide, stikstofoxide en fijnstof in de uitlaatgassen, maar ook een merkbaar lager brandstof- en AdBlue-verbruik.*

Dankzij de BlueEfficiency power-motoren van Mercedes-Benz worden emissies drastisch begrensd waarbij een maximale levensduur wordt gecombineerd met langere onderhoudsintervallen en laag motorolieverbruik. Ecologische verantwoordelijkheid gaat hand in hand met een zeer hoge rendabiliteit.

* AdBlue: Bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken om ze schoner te laten rijden.

Laat u verwennen met onze service

De Vip coach bus in combinatie met onze uitstekende service zorgt voor een onovertroffen reiservaring. Bent u geïnteresseerd? Wij zijn u graag van dienst! Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan. Hierna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u andere vragen? Bel dan naar 0485-337000.

Ook interessant:
Invalide taxiBus 19 personen met chauffeurBusreizen Limburg

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Wij staan u graag te woord. Neem contact op via 0485-337000 en stel uw vragen. Natuurlijk kunt u ook via onderstaand formulier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden. 

Informatie/aanvraag
Taxi
Touringcar
Vervoer op maat
Solliciteren

© Taxi van Dijk 2021  |  Website: Imago Design