Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer

Home > Taxivervoer voor ouderen

Taxivervoer voor ouderen in Cuijk

Taxi van Dijk is gespecialiseerd in taxivervoer voor ouderen. Onze chauffeurs zijn vriendelijk, geduldig en beschikken over alle wettelijk vereiste diploma’s zodat u zonder zorgen op uw bestemming aankomt. Dankzij onze specialisatie in zorgvervoer beschikken onze chauffeurs over veel kennis en ervaring en weten zij in elke situatie rustig en gepast te handelen. Leun ontspannen achterover en maak gebruik van ons taxivervoer voor ouderen.

Onze Top Class 500, die overdag baadt in een overvloed aan licht dankzij de ver naar beneden doorlopende ramen en het aan de zijkanten opgetrokken plafond en 's nachts sfeervol verlicht wordt, zorgt voor een onovertroffen reiservaring.

Welkom aan boord van onze Vip bus

Welkom aan boord van onze nieuwe Vip-bus voorzien van een knielfunctie die de instap voor u merkbaar verlaagd naar een royaal en ruimtelijk interieur met luxueuse inrichting.

Touringcar van Dijk

Wij zorgen voor een goede service met ons taxivervoer voor ouderen

Taxivervoer voor ouderen heeft een andere aanpak dan bij jongere inzittenden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een taxirit zo gehaast gaat, dat de ouderen stress ervaren. Daarom hanteren onze chauffeurs een professionele en ontspannen aanpak. Taxi van Dijk vindt kwaliteit ontzettend belangrijk. Daarom beschikken niet alleen de chauffeurs over alle wettelijke diploma’s maar wordt hun kennis up-to-date gehouden door met regelmaat cursussen te volgen zoals EHBO en reanimeren. Daarnaast is Taxi van Dijk volledig gecertificeerd volgens het keurmerk Taxi en beschikken wij over het milieukeurmerk ISO 14001.

Direct genieten van de leukste herinneringen

Aan boord kunt u genieten van films, muziek en van foto’s en video’s. U kunt presentaties geven op de vier televisieschermen via uw eigen laptop.
Daarnaast kunt u met uw smartphone en tablet onbeperkt gebruiken maken van wifi in onze bus.

Touringcar van Dijk Tot uw dienst

Tot uw dienst

Bij taxi en touringcar van Dijk streven we ernaar u een uitzonderlijke reiservaring te bieden, mede dankzij onze goed opgeleide, ervaren en gastvrije chauffeurs die ervoor zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten.

Of het nu gaat om een personeelsuitje, een familiereünie of om een excursie, wij zorgen er te allen tijde voor dat iedereen aan boord zich welkom voelt.

Milieu. Alles gereduceerd behalve het vermogen

Zonder in te leveren op prestatie en dynamiek, die op een verbluffend hoog niveau liggen, heeft onze Vip-bus niet alleen een lage uitstoot van koolwaterstoffen, koolmonoxide, stikstofoxide en fijnstof in de uitlaatgassen, maar ook een merkbaar lager brandstof- en AdBlue-verbruik.*

Dankzij de BlueEfficiency power-motoren van Mercedes-Benz worden emissies drastisch begrensd waarbij een maximale levensduur wordt gecombineerd met langere onderhoudsintervallen en laag motorolieverbruik. Ecologische verantwoordelijkheid gaat hand in hand met een zeer hoge rendabiliteit.

* AdBlue: Bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken om ze schoner te laten rijden.

Vraag naar de mogelijkheden

Taxi van Dijk helpt u graag met taxivervoer voor ouderen. Daarnaast zijn wij ook al jaren ervaren en gespecialiseerd in zorgvervoer en zittend ziekenvervoer. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0485-337000.

Ook interessant:
Rolstoelvervoer NijmegenTouringcar ArnhemTouringcar Limburg

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Contact

Heeft u een vraag? Wilt u kennis maken? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op middels onderstaand formulier en laat uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Soort vervoer
Taxi
Touringcar
Vervoer op maat
verstuur

© Taxi van Dijk 2020  |  Website: Imago Design