Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer Taxi van Dijk Touringcar Leerlingenvervoer

Home > Luxe touringcar

Bus huren met chauffeur in Cuijk

Bent u op zoek naar een ervaren partij waar u een bus kunt huren met chauffeur? Taxi van Dijk in Cuijk biedt diverse vervoersmogelijkheden. Bent u op zoek naar een touringcar? Of wit u graag ontspannen en met extra comfort op uw bestemming aankomen? Wat u wensen ook zijn, wij bieden vervoersoplossingen op maat zodat wij altijd aan uw eisen kunnen voldoen. Benieuwd naar ons aanbod? Lees dan verder.

Onze Top Class 500, die overdag baadt in een overvloed aan licht dankzij de ver naar beneden doorlopende ramen en het aan de zijkanten opgetrokken plafond en 's nachts sfeervol verlicht wordt, zorgt voor een onovertroffen reiservaring.

Welkom aan boord van onze Vip bus

Welkom aan boord van onze nieuwe Vip-bus voorzien van een knielfunctie die de instap voor u merkbaar verlaagd naar een royaal en ruimtelijk interieur met luxueuse inrichting.

Touringcar van Dijk

Een bus huren met chauffeur doe je bij ons!

Een bus huren met chauffeur is ideaal wanneer u met een grotere groep naar een bestemming moet. Gaat u bijvoorbeeld met leerlingen op schoolreisje? Of heeft u een congres met collega’s over de grens? Taxi van Dijk rijdt zowel in Nederland als over de grens. Wij zorgen dat u comfortabel en veilig op de door u gewenste bestemming aankomt. U kunt hierbij kiezen voor ons touringcarvervoer, maar mocht u graag een luxe variant willen, kunt u ook onze VIP-bus met chauffeur huren.

Direct genieten van de leukste herinneringen

Aan boord kunt u genieten van films, muziek en van foto’s en video’s. U kunt presentaties geven op de vier televisieschermen via uw eigen laptop.
Daarnaast kunt u met uw smartphone en tablet onbeperkt gebruiken maken van wifi in onze bus.

Touringcar van Dijk Tot uw dienst

Tot uw dienst

Bij taxi en touringcar van Dijk streven we ernaar u een uitzonderlijke reiservaring te bieden, mede dankzij onze goed opgeleide, ervaren en gastvrije chauffeurs die ervoor zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten.

Of het nu gaat om een personeelsuitje, een familiereünie of om een excursie, wij zorgen er te allen tijde voor dat iedereen aan boord zich welkom voelt.

Milieu. Alles gereduceerd behalve het vermogen

Zonder in te leveren op prestatie en dynamiek, die op een verbluffend hoog niveau liggen, heeft onze Vip-bus niet alleen een lage uitstoot van koolwaterstoffen, koolmonoxide, stikstofoxide en fijnstof in de uitlaatgassen, maar ook een merkbaar lager brandstof- en AdBlue-verbruik.*

Dankzij de BlueEfficiency power-motoren van Mercedes-Benz worden emissies drastisch begrensd waarbij een maximale levensduur wordt gecombineerd met langere onderhoudsintervallen en laag motorolieverbruik. Ecologische verantwoordelijkheid gaat hand in hand met een zeer hoge rendabiliteit.

* AdBlue: Bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken om ze schoner te laten rijden.

Wij voldoen aan alle wettelijke eisen

Als u onze service inschakelt, garanderen wij u een hoge kwaliteit. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen en al onze chauffeurs beschikken over de wettelijk vereiste diploma’s. Wij houden onze kennis up-to-date door regelmatig cursussen zoals EHBO en reanimatie te volgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een bus met chauffeur te huren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0485-337000 en stel al uw vragen. 

Ook interessant:
Rolstoelvervoer NijmegenTouringcar ArnhemTouringcar Limburg

Vragen?

Bel ons gewoon: 0485-337000

Contact

Heeft u een vraag? Wilt u kennis maken? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op middels onderstaand formulier en laat uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Soort vervoer
Taxi
Touringcar
Vervoer op maat
verstuur

© Taxi van Dijk 2020  |  Website: Imago Design